Retourbeleid

Retourtermijn:

Klanten hebben het recht om hun aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product te retourneren.

Voorwaarden voor retournering:

Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten.

Producten die op maat gemaakt zijn of gepersonaliseerd zijn, kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van een defect of er een fout is gemaakt door SomeThin.

Retourproces:

Neem eerst contact op met ons via info@somethin.be om een retourmelding te maken.

U dient zelf een retour aan te vragen op eigen kosten bij de post. Zie hier het formulier voor ontbinding of herroeping.

Zodra we het product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we de terugbetaling of omruiling zo snel mogelijk verwerken.

Terugbetaling:

Terugbetalingen worden gedaan via de originele betaalmethode binnen 14 dagen na ontvangst en controle van het geretourneerde product.

We zullen de volledige kosten van het product terugbetalen, exclusief de verzendkosten, indien het product aan de voorwaarden voldoet van
“2. Voorwaarden voor retournering”.

Beschadigde of defecte producten:

Als u een beschadigd of defect product ontvangt, neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact op met ons via info@somethin.be.

We zullen zorgen voor een vervanging of terugbetaling, afhankelijk van uw voorkeur.

Ruilen:

Als u een product wilt ruilen voor een ander design of formaat, volg dan het normale retourproces en plaats een nieuwe bestelling voor het gewenste product.

Kosten van retourneren:

De klant is verantwoordelijk voor de retourverzendkosten, tenzij het product defect is of er een fout is gemaakt door SomeThin.

Contact:

Voor vragen of opmerkingen over ons retourbeleid, neem contact op met ons via info@somethin.be.

Dank u voor uw aankoop bij SomeThin. We waarderen u en streven ernaar om u de beste kwaliteit en service te bieden.

SomeThin behoudt zich het recht voor om dit retourbeleid te allen tijde te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zich op de hoogte te stellen van het huidige retourbeleid bij het plaatsen van een bestelling.