Over ons

Wie zijn wij?

SomeThin is een jonge studentenonderneming die is gestart in het jaar 2020. Henri Driessen had in de coronatijd een leuk idee: met de productieoverschotten van een bestaand bedrijf, genaamd ‘Stoneable’, iets nieuws realiseren. Stoneable ontwerpt ultradunne natuursteen panelen die de ervaring van de natuur in elke architecturale ruimte brengt. Het ideale product dus om te hergebruiken. 

Met deze flinterdunne natuursteen zijn we aan de slag gegaan. Na twee jaar testen, is het zover. Samen met Pieter Berx, Jelle Peeters, Robin Vranckx en Jamie Gravee heeft Henri Driessen zijn onderneming tot leven gebracht. Een onderneming die ontstaan is uit een kleine startup van school, waarmee we de wereld willen veroveren. 

SomeThin wil uw interieur voorzien van de perfecte en unieke placemat en onderzetter. Kijk zeker even verder!

Onze missie

Duurzaamheid en stijl met elkaar verenigen door middel van onze unieke ecologische producten. We geloven dat het mogelijk is om de schoonheid van de natuur te combineren met functionele en design gerichte producten, zonder de planeet te belasten.

Winnaar Vlajo Small Business Project 2023

Op zaterdag 13 mei wonnen wij de Vlajo award voor beste SBP van het jaar. Door deze prestatie mochten wij van 11-14 juli, België vertegenwoordigen op de Europese finale in Istanboel.

Gen-E 2023 Awards

Van 11-14 juli hebben wij deelgenomen aan de Gen-E 2023 Awards in Istanboel waar wij onze SBP mochten voorstellen op Europees vlak. Jelle Peeters (technisch adviseur) werd bekroond met de Leadership Award. Check zeker onze aftermovie voor dit onvergetelijke avontuur!

Aftermovie Gen-E 2023 Awards

Ecologisch

Onze producten worden gemaakt van productieoverschotten van een bestaand bedrijf, ‘Stoneable’. Zelfs ons houdertje is gemaakt van gerecycleerd hout en vegan inkt!

Uniek

Onze producten zijn gemaakt van echte natuursteen van 0,3 mm dik. Ieder stuk natuursteen is anders, iedere onderzetter en placemat is dus uniek!​

Lokaal

Made in Belgium!

Henri Driessen

CEO

Pieter Berx

Verkoop Adviseur

Jelle Peeters

Technisch Adviseur

Jamie Gravee

Marketing Manager

Robin Vranckx

Financieel Directeur